waltikka-turnaukset
jaakiekko
luistelu
aerobic
sport-majoitus ja hinnat

Valkeakoskella erittäin hyvät harjoittelupaikat
– SportWaltikasta sali-, kenttä- ja hallivuorot sekä majoitukset joukkueille

Katso läheisten urheilupaikkojen sijainti kartalla >>

Valkeakosken sijainti keskellä eteläistä Suomea tarjoaa kaikenikäisille joukkueille yhdet maan parhaista urheilu- ja harjoittelupaikoista.  Waltikan turnaukset ovat monelle
nuorelle “Jarilitmaselle” tuttu tapahtuma antaen kullekin osallistujalle mahdollisuuden kilpailla oman ikäluokkansa kanssa.

SportWaltikka sijaitsee useiden ulkokenttien, kahden DiscGolfPark- frisbeelgolfradan, sisäpelitilojen sekä voimistelusalien välittömässä läheisyydessä. Jäähalli Wareenasta löytyy paitsi kenttävuoroja jääkiekkoilijoille ja taito- ja muodostelmaluistelijoille myös jousiammunta- ja ilma-aserata. Talviurheilulajien leiritys on suosiossa johtuen laajasta sisätila- ja kuntosalitarjonnasta, sekä runsaista talvilajien harjoittelu- ja SM-tasoisista kilpailupaikoista.

Monet urheilujoukkueet etsivät majoitustarpeisiinsa edullista vaihtoehtoa. SportWaltikassa tämä on huomioitu niin, että tarjolla on joukkueille ryhmäpaketteja.

SportWaltikka sijaitsee Mallasveden rannalla Valkeakosken kaupungin keskustassa. Hotellissamme on yli 80 viihtyisää huonetta, joissa ilmainen langaton internetyhteys (Wifi).
Joukkueiden huolto onnistuu erinomaisesti hotellimme tiloissa. Meiltä löytyy kaikkiaan 5 erilaista saunaosastoa, sekä lämmitetty kylpypalju.